" Penyusuan susu ibu merupakan pengalaman yang dipenuhi kasih sayang dan keintiman di antara anda dan bayi dan hanya berlaku untuk satu tempoh yang sangat singkat. Sebelum sempat anda menyedarinya, bayi anda sudah pun membesar dan perhubungan anda dengannya telah melalui satu dimensi baru.

Jadi, pergunakanlah masa ini bersama bayi dengan sebaik-baiknya. Berseronoklah dan hargainya dan apabila bayi melangkah ke peringkat berikut dalam kehidupannya, anda akan terkenang kembali dan bersyukur kerana anda sudah memberinya yang terbaik apabila dia sangat memerlukannya".


Feb 19, 2010

1

alhamdulillah....

satu hari sudah selesai....28 days to go....;)

rasa macam nak pengsan jer puasa semalam....lama betul tak puasa....yerlah...last saya puasa....puasa tahun lepas lah...puasa baru ni....saya bercuti sebulan...

nampak sume benda macam sedap...nak2 plak air....huhuhuu.....tak taulah bape bnyk yg saya minum semalam...tambah2 plak air sejuk dari petisejuk....;)

btw....klu saya berdisiplin utk berpuasa setiap isnin dan khamis....insyaallah by end of may....selesai lah hutang saya.....itupun klu tak di ganggu oleh bendera jepun...;)......kalau tak....jenuh lah saya nak membayar hutang ini sebelum end of july....

1 comment: